HET TOERNOOI
 
reust_edited.png
Uniek KNLTB toernooi oet Twente!

Wat maakt de 31ste editie van het Textieldrukdeal.nl

Sponsortoernooi van T.C. Lonneker zo uniek? Nou, dat zit zo.....

* Er wordt in teamverband gespeeld, met teams die uit minimaal 5 personen bestaan. Elk team heeft een eigen sponsor en speelt ook onder de naam van de sponsor. Alle deelnemers krijgen eigen shirts, met hierop het logo en de naam van de teamsponsor gedrukt. De spelers zijn tijdens alle wedstrijden verplicht deze shirts te dragen en dat alleen al zorgt voor een geweldige uitstraling!
 
* Er wordt gespeeld volgens een "poulesysteem", zodat iedereen verzekerd is van het spelen van meerdere partijen. Na de poulewedstrijden speelt elk team verder in een afvalsysteem, waarbij in het laatste weekend om de eerste plek (en de prijzen) wordt gestreden.
 
* Het toernooi wordt gespeeld gedurende twee weken en er spelen zo’n 60 teams en meer dan 400 deelnemers in de categorieën HD-DD-GD 3 t/m 8. Voor onderdelen 5/6/7/8 geldt dat deelnemers 21 jaar of ouder moeten zijn. Voor speelsterkte 2/3/4 geldt een minimumleeftijd van 17 jaar. 
 
Sportief én gezellig
Het toernooi heeft een hoge ‘gezelligheidsgraad’. Behalve het toernooi element, wordt er tijdens het Sponsortoernooi erg veel aandacht besteed aan de gezelligheid op en om de baan. Elke jaar kent het toernooi een ander thema. Na "Stampij in de Abdij!"in 2019 is het thema dit jaar "Hollands Goud" De aankleding van het park is geheel in de stijl van dit thema en ook bij de andere activiteiten komt dit thema telkens terug. 

Vele extra’s
Om u goed te laten voelen, zorgen wij voor allerlei extraatjes voor de deelnemers. Zo worden de banen voor de deelnemers gesleept en staan er op de banen diverse sportdrankjes klaar voor de deelnemers.
Daarnaast worden de aanwezigen elke avond culinair verrast met diverse gerechten in de sfeer van het thema. Hiervoor is elke avond Happy Food aanwezig die ervoor zorgt dat de inwendige mens ook niet vergeten wordt! 

Al met al een uniek toernooi in deze regio, dat inmiddels niet meer uit Lonneker (en heel Twente!) weg te denken is.
 
Aanmelden
Bent u enthousiast geworden? Klik dan snel hier om het aanmeldformulier te downloaden! Vul deze in en stuur hem op (per mail of per post). Daarnaast vindt u hier de spelregels omtrent de inschrijving. Voor meer informatie kunt u ook een mail sturen naar organisatie@sponsortoernooi.nl