Stampij in de Abdij
(30ste EDITIE!)

  

Bericht van de voorzitter...

Welkom op de Sponsortoernooi-site van T.C. Lonneker. Het TCL Sponsortoernooi is een van de meest spraakmakende en gezelligste toernooien van heel Twente! Een toernooi met een unieke opzet en een unieke sfeer.

Van 9-23 juni wordt al weer voor de dertigste keer het sponsortoernooi georganiseerd. Aanvankelijk opgezet om voor hele specifieke doelen (bijvoorbeeld de verlichting op ons park) geld te genereren, nu is het een belangrijke algemene bron van inkomsten voor de club.

Er is in de loop van die dertig jaar wel het een en ander veranderd. Zo is het toernooi begonnen als dertig plus toernooi en is er ooit een versie geweest waarin, naast enkele dubbels, ook een enkelpartij gespeeld moest worden. Ook was er in het begin geen thema aan het toernooi verbonden. De laatste jaren starten we het toernooi op de eerste zondag met een gezamenlijk ontbijt.

Terugkijkend op die dertig jaar (de meeste versies heb ik als speler meegespeeld) zijn er ook dingen hetzelfde gebleven. In elk toernooi heeft  TC Lonneker weer een groot aantal vrijwilligers bij elkaar weten te krijgen, zodat het tweewekelijks evenement al dertig jaar lang een geweldig toernooi is waarover in de regio over het algemeen positieve geluiden te horen zijn. En daar ben ik best trots op.

De feestavond (dit keer op de laatste vrijdag van het toernooi op 21 juni) belooft een fantastische avond te worden, waarin weer veel mensen hun best gaan doen om de kleding aan te passen aan het thema……dat mag dit jaar geen probleem zijn.

 

Op deze site staat alle informatie die jullie tijdens het toernooi nodig hebben en ik nodig jullie dan ook uit om er flink gebruik van te maken.. Alle deelnemers en toeschouwers wens ik langs deze weg twee hele sportieve en gezellige tennisweken!!

Huub Engbers

Voorzitter Tennis Club Lonneker

2019_Game of Thrones_King Beard.jpg
2019_Outlaw King_King Horse.jpg
2019_Game of Thrones_Banner Castle.jpg
2019_Chateau Howard.jpg
2019_Game of Thrones_Horses.jpg
2019_Outlaw King_Scenery Sunset.jpg
2019_Outlaw King_Male Crown.jpg
2019_Game of Thrones_Emilla Clarke White
2019_Game of Thrones_Boat Castle.jpg
2019_Game of Thrones_Patio.jpg
2019_Game of Thrones_Banner Castle.jpg