LADIES & PARTY NIGHT
Ladies Night!!!

Op woensdag 12 juni staat voor de 7e keer in het teken van de ladiesnight.

Een avond met leuke stands waar vrouwen gelukkig van worden!

De inmiddels bekende Kleding Truck, voor leuke trendy dameskleding van maat 34 tot en met 48. Hiptrend met een groot assortiment sieraden en hippe stoere heuptasjes.

 

Dit jaar hebben we een paar nieuwe stands waaronder Cootje met leuke interieur decoraties.

 

Onze huis kok zal ongetwijfeld de lekkerste hapjes voor ons klaarmaken welke je gratis kunt proeven en ondertussen moedigt u de dames op baan aan. In het kader van ladiesnight hadden we ooit bedacht dat leuk was om deze avond speciaal met roze tennisballen te spelen, helaas was dat niet voor herhaling vatbaar…desalniettemin een gezellige avond, dus kom!

Feestavond!!!
190617_Flyer Feestavond 21 juni 2019.jpg

Een van de (vele!) hoogtepunten van het Sponsortoernooi is de feestavond.

Ooit begonnen als een avond die werd georganiseerd om iets terug te doen voor de teamsponsoren, maar inmiddels uitgegroeid tot een avond waar alle deelnemers ‘los’ gaan en zich prima vermaken.

 

De teams worden buiten ontvangen met een welkomstdrankje dat bij het thema past en worden allemaal door onze huisfotograaf (vorig jaar verkleed als Onslow!) op de foto vastgelegd. Binnen wacht een versierde kantine en feesttent met een geweldige DJ en goede muziek!

Prachtig om te zien is hoeveel moeite alle teams doen om goed gekleed en in het kader van het thema van dat jaar, voor de dag te komen. De mooiste creaties worden gekocht, gemaakt of gehuurd en dat zorgt voor een hele bijzondere sfeer en een bont gezelschap.

 

Hoe anders dan een jaar of 10 geleden toen voor het eerst iemand op de feestavond verscheen op skischoenen en een wintersport outfit omdat dat toen in het thema paste.

Tegenwoordig komt bijna iedereen verkleed en val je meer uit de toon in gewone kleren dan in een outfit! Heel mooi om te zien hoe het leeft onder iedereen.

Elk jaar kiest de organisatie een team dat die avond het best of meest origineel gekleed is. En elk jaar wordt het moeilijker om de keus te maken wie de wisselschaal overhandigd krijgt!

 

Door de VKL feestweek hebben we dit jaar besloten om de feestavond niet op de gebruikelijke 1e zaterdagavond van het toernooi te houden, maar op de 2e vrijdag (21 juni).

We denken dat er ook veel tennissers zijn die graag naar de feesttent op het dorpsplein willen én naar onze feestavond. Dus hebben we hiervoor gekozen.

We hopen dit jaar weer op een hele grote opkomst. Wij zij ervan overtuigd dat het ondanks de verplaatsing weer een hele gezellige avond gaat worden met veel Stampij in de Abdij!!