top of page
textieldrukdeal-logo-def-CMYK.jpg
totaal los.png

TCL TEXTIELDRUKDEAL.NL SPONSORTOERNOOI 2022
"Los in het Sprookjesbos"
12 t/m 26 juni 2022

 

Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Na 2 jaren waarin we het toernooi noodgedwongen hebben moeten afzeggen, gaan we dit jaar vol goede hoop weer aan de gang met het organiseren van het Sponsortoernooi. De voortekenen zijn goed en dit jaar gaat het gewoon weer gebeuren!

We prijzen ons erg gelukkig met Textieldrukdeal.nl die ons na 2 afgelaste toernooien blijft steunen en zich als hoofdsponsor weer verbonden heeft aan ons toernooi.

 

Wij zijn erg blij met onze sponsor die heel enthousiast is over het toernooi en ons ook op diverse manieren ondersteunt.

We vertrouwen er dan ook op dat het weer 2 geweldige weken gaan worden en kunnen niet wachten om iedereen weer op ons park te verwelkomen.

 

Wat maakt het Textieldrukdeal.nl Sponsortoernooi van T.C. Lonneker zo uniek?
Er wordt in teamverband gespeeld, met teams die uit minimaal 5 personen bestaan. Elk team heeft een eigen sponsor en speelt ook onder de naam van de sponsor. Alle deelnemers krijgen eigen shirts, met hierop het logo en de naam van de teamsponsor gedrukt. De spelers zijn tijdens alle wedstrijden verplicht deze shirts te dragen en dat alleen al zorgt voor een geweldige uitstraling.
 
Er wordt gespeeld volgens een "poulesysteem", zodat iedereen verzekerd is van het spelen van meerdere partijen. Na de poulewedstrijden speelt elk team verder in een afvalsysteem, waarbij in het laatste weekend om de eerste plek (en de prijzen) wordt gestreden.
 
Het toernooi wordt gespeeld gedurende twee weken en er spelen zo’n 60 teams en meer dan 400 deelnemers in de categorieën HD-DD-GD 3 t/m 8. Voor onderdelen 5/6/7/8 geldt dat deelnemers 21 jaar of ouder moeten zijn. Voor speelsterkte 2/3/4 geldt een minimumleeftijd van 17 jaar. 
 
Sportief én gezellig
Het toernooi heeft een hoge ‘gezelligheidsgraad’. Behalve het toernooi element, wordt er tijdens het Sponsortoernooi erg veel aandacht besteed aan de gezelligheid op en om de baan. Elke jaar kent het toernooi een ander thema. Na "Stampij in de Abdij" in 2019 zou het thema in 2020 en 2021  “Hollands Goud!” zijn geweest.  

Dit thema had natuurlijk alles te maken met de mooie sportzomer die we zouden hebben gehad, maar is dit jaar niet meer actueel.

Er is dus gekozen voor een nieuwe thema en met “Los in het Sprookjesbos” denken we weer een leuk thema bedacht te hebben.

Ons park wordt een groot sprookjespark en tijdens de feestavond verheugen we ons op de Sneeuwwitjes, de heksen, de prinsen, de dwergen, de Hansen en de Grietjes.

  
Vele extra’s
Om u goed te laten voelen, zorgen wij voor allerlei extraatjes voor de deelnemers. Zo worden de banen voor de deelnemers gesleept en staan er op de banen diverse sportdrankjes klaar voor de deelnemers.
Daarnaast worden de aanwezigen elke avond culinair verrast met diverse gerechten in de sfeer van het thema. Hiervoor is elke avond Happy Food aanwezig die ervoor zorgt dat de inwendige mens ook niet vergeten wordt! 

Niet te missen: feestavond
Op zaterdag 18 juni 2022 wordt er tijdens het Sponsortoernooi uiteraard weer een spetterende feestavond georganiseerd. Met ook dit jaar een DJ (en mogelijk live optredens) wordt het ongetwijfeld weer een waanzinnige happening. Denk dus alvast maar na over jullie outfit en block 18 juni in je agenda!

 

Al met al een van de meest spraakmakende en gezelligste toernooien dat inmiddels niet meer uit Lonneker (en heel Twente!) weg te denken is. Een toernooi ook met een unieke opzet en een unieke sfeer.
 

Aanmelden

Bent u enthousiast geworden? Klik dan snel hier om het aanmeldformulier te downloaden! Vul deze in en stuur hem op (per mail of per post). Daarnaast vindt u hier de spelregels omtrent de inschrijving. Voor meer informatie kunt u ook een mail sturen naar organisatie@sponsortoernooi.nl

 

Door alle kostenstijgingen waar we mee te maken hebben, hebben we helaas wel moeten besluiten om voor het eerst in 12 jaar het inschrijfgeld iets te verhogen. Deelname kost nu € 310 per team.

Een sportieve groet,

De sponsortoernooi commissie

 

reust.png
HÉT TOERNOOI
kabouterlijst.png
test afbeelding.png
DE ORGANISATIE
DE FEESTAVOND
wolf.png
Afbeelding1.png
SPONSOREN EN TEAMS
roodkapje.png
bottom of page